София - Велико Търново

София - Велико Търново

Време за пътуване! Слънцето грее, птичките пеят, а въздухът е изпълнен с аромат на пролет. След дългата зима, изпълнена със студ и сивота, душата копнее за нови преживявания, за слънчевите лъчи и красотата на природата.

Пътуването до България предлага много възможности за незабравими преживявания. От златните пясъци на Черноморското крайбрежие до върховете на планините, България има по нещо за всеки вкус. Варна-Бургас-Пловдив-София-Велико Търново-Сливен-Плевен, навсякъде може да се насладите на красотите на България.

Когато кацнете на летище София, столицата на България, където съвременният градски живот среща богата история  разходете се наоколо, разгледайте богатата култура и архитектурни скъпоценни камъни като катедралата Александър Невски и Националната художествена галерия.
Продължете пътуването си от София към Велико Търново, където историческите улици и крепостните стени ще Ви върнат в епохата на средновековна България. Не пропускайте да посетите крепостта Царевец и Асенова крепост, които разкриват богатата история на страната.

С Unitransfer вашето пътуване в България ще бъде истинско приключение! Споделете вашите мечти с нас и ние ще ги превърнем в реалност. Резервирайте своето пътуване на телефон +359 876 10 20.

Назад към блога

Оставяне на коментар

Имайте предвид, че коментарите трябва да бъдат одобрени, преди да се публикуват.