Чудните скали

Чудните скали

"Чудните скали" е едно от най-посещаваните и уникални места в България. Това е природно явление, което представлява поредица от красиви каменни образувания, разположени в красива гориста местност в близост до град Варна.
По време на разходката до "Чудните скали", ще имате възможността да разгледате това природно чудо на пътя си към мястото. Ще се насладите на красиви гледки към гората и ще бъдете впечатлени от формите и размерите на каменните образувания.
След като пристигнете на място, ще можете да разгледате "Чудните скали" от близо и да се запознаете с геологията и историята на тези каменни образувания. Ще можете да се разходите измежду тях и да се насладите на красивите гледки, които предлагат.
На разположение ще имате и професионален гид, който ще ви разкаже интересни факти за "Чудните скали" и ще отговори на всякакви въпроси, които имате. Ние от Unitransfer ще направим така, че разходката да бъде релаксираща и да ви помогне да се изключите от градския шум и да се насладите на природата.
С нашата организирана разходка до "Чудните скали", вие ще получите незабравимо преживяване и ще откриете красотата на природата в България. Направете резервация сега на нашият телефон 0876 10 10 20 или на нашият уебсайт unitransfer.bg
Назад към блога

Оставяне на коментар

Имайте предвид, че коментарите трябва да бъдат одобрени, преди да се публикуват.