Летище трансфер и транспорт

Какво предлагаме

Летищни трансфери:

Unitransfer предлага летищни трансфери от и до главните летища в страната, за да ви осигури безпроблемно пътуване до вашия дом, хотел или офис. Нашите квалифицирани шофьори ви посрещат на летището и ви отвеждат до вашия избран адрес в комфорт и безопасност.

Екскурзии:

Unitransfer предлага разнообразни екскурзии, които са подходящи за всички възрасти и интереси. От градски разходки до посещения на исторически забележителности и природни красоти, нашите екскурзии ви осигуряват максимално удоволствие и отличен туристически опит.

Разходки:

Ако искате да направите приятна разходка с близките си или да посетите любимите си места в града, Unitransfer предлага услугата "Разходки". Нашите професионални шофьори ще ви отведат до вашите предпочитани места за разходка и ще ви осигурят комфортно и безопасно пътуване.

Личен шофьор:

Unitransfer предлагаме услугата "Личен шофьор", която ви осигурява личен шофьор на разположение по ваш избор. Нашите квалифицирани шофьори ще ви отведат до вашия офис, срещи или срещи с клиенти, както и на всяко друго място, където имате нужда да бъдете, без да се притеснявате за паркинг и управление на автомобила.

Междуградски трансфери:

Unitransfer предлага междуградски трансфери до всяка точка на страната, за да ви осигурим бързо и безопасно пътуване от един град до друг. Нашите автомобили са модерни и подходящи за всички типове транспортни нужди, като гарантираме висококачествено обслужване и надеждни трансфери.

Трансфери извън страната:

Unitransfer предлага трансфери извън страната, за да ви осигурим безопасно и удобно пътуване до всяка дестинация в Европа. Нашите професионални шофьори ще ви посрещнат на място и ще ви отведат до вашия избран адрес във всяка държава в Европейския съюз, като се грижим за всички детайли на пътуването ви.

Трансфери по график:

Unitransfer предлага трансфери по график, които ви осигуряват персонализирано и редовно транспортно обслужване на вашия бизнес или лични нужди. Нашите квалифицирани шофьори ще се погрижат за всички вашите транспортни нужди по предварително утвърден график и ще осигурят навременно, безопасно и комфортно пътуване до всяко място, където имате нужда да бъдете.

Ние от Unitransfer предлагаме широка гама от услуги и нашите професионални шофьори, ние гарантираме безопасно, надеждно и комфортно транспортно обслужване за нашите клиенти. Направете резервация на телефон 0876 10 10 20 или на нашия уебсайт unitransfer.bg.

Назад към блога

Оставяне на коментар

Имайте предвид, че коментарите трябва да бъдат одобрени, преди да се публикуват.